ISTORIJAT

Design3Edge "Krov 014 Valjevo" je osnovan 2002. godine u Valjevu, sa sedištem u ulici Milovana Glišića br.57, M.Z. Stari grad. Osnovna delatnost su završni radovi u građevinarstvu (fasadni, molersko - farbarski, podoblagački radovi, sistemi suve gradnje - gips-kartonske ploče, tapetarski, keramičarski, staklorezački i drugi slični radovi).

Poslovno sedište, "Krov", menja 07.03.2005 godine i od tada, sedište se nalazi u Sinđelićevoj ulici br.47/10.

Takođe, dana, 07.03.2005 godine otvaramo maloprodajni objekat u Valjevu, na izlasku iz stare čaršije Tešnjar, u ulici Birčaninova br,120. Asortiman proizvoda vezan je za naše izvođenje radova: laminatni podovi, parket, kompletam prateći materijal (lajsne, podloge, silikoni), materijal za termo - fasade, stiropor, lepkovi, boje i toneri, glet-mase, poludisperzije i slično.



Vizija

Naša vizija je da svojim kvalitetom poslovanja učinimo život lepšim, lakšim i boljim. Za to su zaslužni kvalitet izvedenih radova, poštovanje rokova i umerene cene.

Naša stručnost je dokazana kroz veliki broj izvedenih objekata. Naše stručno osoblje ima višedecenijsko iskustvo. Mi imamo široku lepezu partenra, saradnika i kooperanata, sa ciljem, da budemo u mogućnosti da zadovoljimo sve zahteve koje nam postavljaju kupci, kao i, investitori.

Meterijali, koje koristimo, su ekološki, vrhunskog kvaliteta i podležu svim normama Evropske Unije.